Jaa

22.10.2009

Aurinkoa ja allasta

Ensimmäinen virallinen vapaapäivä Vegasissa alkoi nahkan käristyksellä uima-allasalueella. Hotelli koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta. Meidän huoneistomme on pienemmässä jatko-osassa, jolla on pieni uima-allasalue, josta löytyy myös Amerikanvillitys kuuma-allas. Isomman rakennuksen sisäpihalla on kaksi suurempaa uima-allasta toinen allas on rauhoitettu aikuiseen makuun ja toisella saavat telmiä niin lapset kuin lapsenmielisetkin. Tältä alueelta löytyy myös 3 kuuma-allasta ja allasbaari.

Hotellihuoneemme on reissun tähän asti hienoin. Se koostuu kahdesta huoneistosta, jotka on yhdistetty yhdeksi suureksi. Huoneistosta löytyy 2 kylpyhuonetta, poreamme, kaksi makuuhuonetta, olohuone, kaksi keittiötä täydellisesti varustettuna, neljä televisiota sekä parit pesukoneet ja kuivaimet.

Aikamme altaalla lilluttuamme lähdimme kaupungille syömään. Ruokapaikaksi löytyi varsinainen gourmet ravintola Pampas. Seisovasta pöydästä löytyi kaikkea mahdollista ja lihaa tarjoiltiin pöytiin miekasta. Hintakaan ei ollut paha laatuun nähden. Ehdottomasti poikkeamisen arvoinen paikka kaikille Vegasin matkaajille.

Lyhyen hotellilla suoritetun nestetankkauksen jälkeen tutustuimme lisää kaupunkiin ja loppuilta kului MGM Grand Casinon, Studio 54 yökerhossa. Alennuskupongin jälkeen hinta sisään 10$ ja juomat tyyliin: olut 8$, RedBull Vodka 13$. Meininki aika samantyylistä, kuin millä tahansa suomalaisella klubilla. Suurin ero, että koko yökerho on varattu bilettämiseen, ei tuoleja tai keskustelualueita ja musiikki soi todella lujaa taukoamatta joka paikassa esitanssijoiden keikkuessa korokkeilla. Vessasta löytyi kaveri joka pitää paikan siistinä ja tarjoilee paperit käsienpesun jälkeen. Pienistä koreista pesualtaan yläpuolelta löytyi mm. tikkareita, että vessakokemuksesta tulisi täydellinen. Rauhallisen illan jälkeen palasimme takaisin hotellille keräilemään voimia uuteen päivään.

Lisää kuvia